KAYSERİ HABER

Vali Çiçek’e Gösterilen Tepki Herkesi Şaşkına Çevirdi!

Abone Ol

6 Şubat depreminin merkezi olan Kahramanmaraş iline Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek çalışmalara başladığı ilk günden bu yana durmak bilmeden çalışmaya devam ediyordu. Kahramanmaraş’ta başlayan görev yolculuğu Elbistan’da devam eden Vali Çiçek son olarak da Adıyaman’a AFAD Koordinatör valisi olarak atanmıştı.

Kayseri’de de arka arkaya yaşanan depremlerle birlikte sinirleri iyice gerilen vatandaşlar Vali Gökmen Çiçek’ten daha fazla ilgi beklediklerini sitemkâr sözlerle ifade ettiler. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in paylaşımının altına mention atan Kayserili bir vatandaş şu sözleri kullandı; “Biz diyoruz Kayseri'de size ihtiyacımız var, siz diyorsunuz Adıyaman'a gidiyorum. Siz devletsiniz valim, lütfen gelin ve hızlı kapsamlı nitelikli bir inceleme başlatın şehrinizde. Korkan halkınızı kısa açıklamalarla geçiştirmeyin.”

Bu serzenişin üzerine çok geçmeden Vali Gökmen Çiçek’ten yanıt geldi. Çiçek vatandaşın isyanına; “Kayseri'de herkes seferber ve taramalar çok büyük bir ekiple devam ediyor. Ama Maraş Adıyaman'da birçok insan öldü buradaki yaraları sarmaya çalışıyoruz Kayseri'yi ise hiç ihmal etmeden takip ediyoruz ama inan buralarında hepinize ihtiyacı var devlet var gücüyle çalışıyor.”

Bu sözlerin üzerine serzeniş gösteren vatandaştan da ılımlı yanıt şu sözlerle geldi; “Yaptıklarınız için elinize sağlık valim. Ama bu şehrin babası sizsiniz, sizlere olan serzeneşimiz, bazı şeyleri sizden bekleyişimiz de ondan ötürü.” Twitter’da kısa sürede geniş yankı uyandıran bu konuşmaya dâhil olan Kayserili vatandaşlarsa, serzenişte bulunan kişiye ağır eleştirilerde bulundu.