KAYSERİ HABER

Sedat Kılınç İYİ Parti'ye 80 yeni üye kazandırdı

Abone Ol

Sedat Kılınç öncülüğünde İYİ Parti'ye üye olmak isteyen vatandaşlar için bugün Kayseri İYİ Parti binasında toplu katılım töreni düzenlendi. Törene vatandaşların yanı sıra, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ve yakın zamanda İYİ Parti'ye üye olan Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç da katıldı. Toplu katılım töreni Sebati Ataman'ın konuşması ile başladı. Ataman, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle vefat eden Mehmet Özdemir için başsağlığında bulundu. Kısaca Türkiye'nin bulunduğu durum hakkında konuşan Sebati Ataman, İYİ Parti'nin günden güne büyüdüğünü ve kurulduğu günden itibaren çok fazla sayıda üye aldığını belirtti. İYİ Parti'nin bu başarısını emeklemeden yürüyen bebek örneği ile ifade eden Ataman, İYİ Parti'ye katılacak yeni vatandaşlara teşekkür ederek hayırlısı olmasını diledi. 

Sebati Ataman'ın konuşmasının ardından Dursun Ataş konuşma yaptı. Ülkenin bulunduğu siyasi ve ekonomik durumdan bahseden Ataş, tek adam sisteminin çok büyük ve gerçek olamayacak hayaller ile geldiğini ve ülkeyi günden güne uçuruma sürüklediğini vurguladı. Bu sistemin derhal değişmesi gerektiğini ve parlamenter sistemin Türkiye için tek doğru sistem olduğunu ekledi. İYİ Parti'nin kısa sürede çok büyük işler yaparak vatandaşın kalbini kazandığını vurgulayan Ataş, partinin samimi insanlarla samimi bir şekilde büyüdüğünü söyledi. İYİ Parti'ye katılacak olan kişilere teşekkür ederek hayırlı olmasını temenni etti.

Daha sonrasında ise Sedat Kılınç konuşmasına başladı. Kılınç, ülkede haksızlığın üst seviyede olduğunu, hak ve hukukun olmadığını söylerek ülkedeki adaletsizliğe değindi. Şu anki Türkiye'nin bulunduğu durumdan bahseden Kılınç, milletin İstiklal Mücadelesi gibi bir mücadele içerisinde olduğunu belirtti. İYİ Parti'nin Türkiye'ye olumlu bir şekilde etki ettiğini ekleyen Sedat Kılınç, İYİ Parti'nin ülkenin geleceğini kurmakta yapı taşı olacağını da sözlerine ilave etti.  Sedat Kılınç konuşmasına şöyle devam etti: "Vatansever bir vatandaş olarak mücadele içine girdik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzü gülsün istiyoruz. Güçlendirilmiş parlementer sistemi istiyoruz. Avrupa'daki 20 yaşındaki gençler dünyayı geziyor, bizim gençlerimiz Boğaz Köprü'nün öte tarafına bile geçemiyor." Sedat Kılınç, partiye katılacak vatandaşlara teşekkür ederek hoş geldiniz dileklerinde bulundu ve konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından rozet takma töreni gerçekleşti ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.