GÜNDEM

Miss Türkey 2017 Güzeline Şok! Tacı Geri Alındı

Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Itır Esen'e büyük bir darbe geldi. Henüz yeni elde ettiği güzellik tacını kaybetti. Miss Turkey yetkilileri yapılan araştırma neticesinde Itır Esen'in Twitter hesabından attığı twetleri uygunsu

Abone Ol

 Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Itır Esen'e büyük bir darbe geldi. Henüz yeni elde ettiği güzellik tacını kaybetti. Miss Turkey yetkilileri yapılan araştırma neticesinde Itır Esen'in Twitter hesabından attığı twetleri uygunsuz gördü ve bunun akabinde de Itır Esen'in güzellik tescilliği iptal edilerek tacı geri alındı.

 Miss Turkey yarışmasının bu yılki jüri üyeleri arasında Can Sandıkçıoğlu, 2012 Miss Turkey güzellik kraliçesi Çağıl Özge Özkul, bale sanatçısı Tan Sağtürk, müzisyen Meyra Ilıcak, moda tasarımcısı Özlem Süer, Op. Dr. Bülent Cihantimur, Prof. Dr. Ali Alp ve gazeteci yazar Güneri Civaoğlu bulunuyordu. Önde gelen isimlerin jürilik ettiği güzellik yarışmasında tescil edilen güzellere geçtiğimiz yıl kraliçe ilan edilmiş olan kişiler bizzat gelerek taçlarını taktı.

Attığı Twetle Kendini Yaktı

 Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında Pınar Tartan 3. güzel seçilirken, Aslı Sümen'de 2. güzel olarak ilan edildi. 2017 yılının Türkiye güzeli olmakta Itır Esen'e nasip olmuştu. Jüriler onu Türkiye güzeli ilan etti ve Itır Esen kraliçe unvanını da getirecek olan tacın sahibi oldu. Fakat Itır Esen'in kraliçeliği çok uzun sürmedi. 15 Temmuz Askeri Darbe Girişimi'nin 1.yıl dönümünde atmış olduğu twet birden bire ortalığa bomba gibi düştü. Yetkililer bu tweti incelemeye aldı ve doğruluğunu teyit etti. Sosyal medyada da oldukça yankı uyandıran konu Itır Esen'in sonu oldu. Itır Esen'e binlerce kullanıcıdan tepki yağdı. Bunun sonucunda da Itır Esen'e 1 gün önce verilen güzellik tacı geri alındı. Olay sonrası Esen, Twitter hesabını kapattı.