GÜNDEM

Erdoğandan Kılıçdaroğlu'na Gönderme

Abone Ol

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak Kayseri mitinginde vatandaşlarla buluştu. Alandaki kalabalığı görünce keyiflendiği gözlenen Erdoğan, "Havalimanından buraya gelene kadar hariç; resmi rakam şu anda bu meydan rekor kırdı, 135 bin kişi burada. Bay bay Kemal, Kayseri ne diyor?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan; “Bizim sözümüz öyle adı yalancı çobana çıkmış bay bay Kemal'in sözüne benzemez. 'İşçiler atılmayacak' dedin, İBB'de, İzmir'de, Ankara'da kapıya koydun. Sende doğruluk diye bir şey var mı, hayatın yalan. Vaad diye sıraladıklarına kendileri bile inanmıyor. Belediyedeki işçilerin maaşlarını taksit taksit ödüyorlar. Daha ağzı süt kokan torununu SGK'lı yapan birisi millete utanmadan hak, hukuk, adalet dersi verecek. Bize ve ailemize attığı iftiranın haddi yok.” Sözlerini kaydetti.

Son olarak; “Bay bay Kemal önceki gün 10 yıl sonra 17/25 Aralık girişimindeki 'Her şey montaj' diyor. Madem biliyordun bunları niye millete dinlettin? Niçin aylarca Meclis'te o yalanlar üzerinde tepindin? 15 Temmuz destanına 'Kontrollü darbe' demeni kimler istedi? Bay bay Kemal bu millete bir iyilik yapmak istiyorsa üzerindeki şüphe bulutlarını kaldırmalıdır." Şeklinde konuşuldu.