SAĞLIK

Cinsel Organını Kestirdi ve 400 Bin dolar Ödeyerek Ejderha Oldu!

Abone Ol

 Bazı insanları anlamakta güçlük çeken kişileri bu haberi okuduktan sonra daha iyi anlayacaksınız. Yurt dışından yaşayan 57 yaşında ki Eva Tiamat Baphomet Medusa simli bir kişiye AİDS tanısı koyduktan sonra 57 yaşında ki Eva cinsel organını kestirerek ejderha oldu.

 57 yaşında ki Eva  Tiamat Baphomet Medusa eski bir bankacıydı. Sağlık problemleri yaşayan Eva gittiği hastane de yapılan testler sonucu AİDS olduğunu öğrendikten sonra hayatını değiştirmeye karar verdi. AİDS olduğu için artık eskiden de hayalini kurduğu ejderhaya dönüşme kararını aldı. Bundan sonra ki yaşamında dilediği karakterde görünmek istediğini söyleyen EVa Tiamat Baphomet Medusa estetik olmak üzere başka bir sağlık kliniğine giderek hayatını geri kalan kısmını değiştirecek bir karara imza attı. İlk olarak cinsel organını kestirmekle başlayan Eva Tiamat Baphomet Medusa ejderha olmak için onlarca kez bıçak altına yattı.

 Burnunu kestirdi, 95’den fazla dövme yaptırdı, göğüslerine silikon taktırdı, dilini ve kulaklarını kestiren Eva Arizona’da yaşamına artık Richard Hernandez olarak doğsa da hayatının geri kalanına Medusa olarak devam edeceğini söyledi. Bununla da kalmayan Medusa lakaplı Richard alnına deri ekleterek boynuz görünümüne sahip çıkıntılar ekletti. Üstelik bu ameliyatların tehlikeli yanlarını da göz ardı ederek toplamda da 40.000 pound harcadı.

 Eva Tiamat Baphomet Medusa ile yapılan röportajda Medusa’nın erkeğe yada kadına dönüşme gibi bir hayalinin hiçbir zaman olmadığını onun yerine daha ilginç ve onu daha güçlü hissettirecek bir hayvana dönüşmeye karar verdiğini bunun içinde ejderha olmak istediğini açıkladı. Eva Medusa ‘’ haz her şeyden önemli benim için. Çünkü bana manevi bir duygu katıyor’’ dedi.