GENEL

2022 Büyük Çanta Modelleri bir harika

Abone Ol

Sadece çanta üreten markaların yanı sıra ünlü giyim markaları da koleksiyonlarına çanta modellerini eklemeye başladılar. Yeni sezonda özellikle sonbahar- kış döneminde büyük çantaların modası devam edecek.

2022 Büyük çanta modellerinde deri ön plana çıkıyor. Deri, nefes alabilen bir yapıya sahip olduğu için hem daha sağlıklı hem de uzun ömürlüdür. Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Burberry, Prada gibi ünlü markaların 2022 çanta modelleri bayanların ilgisini çekiyor. Oldukça şık ve kaliteli olan bu çantalar yeni sezonda bayanların kollarını süsleyecek.

Bayanların ihtiyaçları olan her şeyi yanlarında taşımalarını sağlayan bu çantalar adeta onların can yeleği olacak. 2022 büyük çanta modellerinde süet kumaş çantalar da ön plana çıkıyor. Püskül modası bu yıl hem deri hem de süet çantalarda kendini gösteriyor. Oldukça havalı duran bu çantalar sade kıyafetleri hareketlendirmek için başlı başına bir aksesuar görevi görüyor. Çanta modellerinde renk seçenekleri oldukça fazla olmasına rağmen toprak tonları ağırlıkta gibi görünüyor.

Kış renkleri olan siyah, lacivert ve gri tonların yanı sıra canlı renkler kullanmayı seven bayanlar için kırmızı, sarı, mavi ve yeşil renkler de büyük çantalarda kullanılmıştır. Sıradanlıktan uzaklaşmak isteyen bayanlar canlı renklerdeki bu büyük deri çantaları tercih edebilirler. Büyük çantalarda zincir kullanımı da oldukça yaygınlaştı.

Çantalara kadınsı bir hava kazandıran bu zincirler genellikle çantaların askı bölümünde kullanılıyor. Bu yılın bir başka modası da büyük ve tüylü çantalardır. 2023 çanta modelleri her zevke ve keseye hitap edebilecek zenginlikte ve kalitededir. Modayı kaçırmak istemiyorsanız mutlaka kendinize göre büyük bir çanta edinmelisiniz.