Kamu Bankası'ndan Konut Almak İsteyenlere Müjde! Çok Düşük Faiz Oranıyla Konut Kredisi Veriyor Kamu Bankası'ndan Konut Almak İsteyenlere Müjde! Çok Düşük Faiz Oranıyla Konut Kredisi Veriyor

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan Migros, müşterilerini sevindirecek heyecan verici bir kampanya başlattı! Odea Bank iş birliğiyle hayata geçirilen bu kampanya, özellikle yeni müşterileri hedefliyor. 31 Mayıs'a kadar devam edecek olan bu kampanya, sadece Odea Bank'a yeni müşteri olanlar için geçerli olacak.

Kampanyaya katılmak ise oldukça kolay! Odea Bank'ın mobil uygulamasını indirip müşteri olmanız ve "Kampanyalar" bölümünden "Promosyon Kodu" alanına "MIGROS24" kodunu girmeniz yeterli olacak. Bu basit adımları takip ederek kampanyadan hemen yararlanabilirsiniz.

Migros Yeni Kampanyasıyla Cebinizi Dolduruyor! Tek Tıkla 1000 Tl Hediye Çeki Sizleri Bekliyor!

1000 TL Değerinde Hediye Çeki

Migros ve Odea Bank iş birliğiyle sunulan yeni kampanya, alışveriş tutkunları için heyecan verici bir fırsat sunuyor! Artık Odea Bank müşterileri, "MIGROS24" kodunu kullanarak 1000 TL değerindeki Migros Sanal Market Hediye Çeki kazanma şansına sahipler. Bu çekle, Migros'un zengin ürün yelpazesinden istedikleri ürünleri satın alabilirler. Kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek, bu nedenle alışveriş tutkunlarının bu fırsatı kaçırmaması önem taşıyor. 

Migros ve Odea Bank yetkilileri, kampanya hakkında, "Hemen Odea müşterisi olun ve 1000 TL değerinde Migros Sanal Market Hediye Çeki kazanma şansını yakalayın." açıklamasını yaparak müşterileri bu benzersiz fırsattan haberdar ediyorlar. Bu kampanya, tasarruf etmek ve Migros'un geniş ürün yelpazesinden yararlanmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.