Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek, Kayseri'nin doğal ve turistik zenginliklerinden olan Aladağlar Milli Parkı içinde bulunan Kapuzbaşı Şelaleleri'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, göreve geldiği günden bu yana halkın ve doğanın önemine vurgu yaparak, her ilçeye eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Nelediye Başkanı Kapuzbaşı Şelalelerini Ziyaret Etti

Ziyaretleri sırasında Yahyalı ilçesinin simgelerinden biri olan Göksu Şelalesi'ndeki eskiyen ve yenilenen Sallanan Asma Köprü'nün açılışını da gerçekleştiren Büyükkılıç ve Vali Çiçek, bölgeye yapılan turizm yatırımlarının önemine dikkat çekti. Vali Çiçek, asma köprünün turizme kazandırılması için yapılan çalışmaların başarıyla tamamlandığını ve bölgenin turizm potansiyelinin arttığını ifade etti.

Vali Çiçek'in değerlendirmesiyle, asma köprü yeniden yapıldıktan sonra bölge halkı tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Artık daha güvenli bir şekilde kullanılabilen köprü, Yahyalı'nın turizm açısından önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Bu çalışmaların, Kayseri'nin turizm potansiyelini artırmaya ve bölge ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmesi bekleniyor.