Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Uğur Arı ile Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takımı Kalecisi Hacı Ömer Arslantürk ve Kocasinan Down Futsal Takımı sporcularını konuk etti. Başkan Büyükkılıç, ziyaret sırasında Down Sendromlu sporcuların sıcak ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Kocasinan Down Futsal Takımını Konuk Etti

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'yi bir spor şehri haline getirme hedefi doğrultusunda sporun her alanında takımların ve sporcuların destekçisi olmaya devam ediyor. Başkan Büyükkılıç'ın gençlere verdiği özel önem çerçevesinde sporun ve sporcunun yanında olma kararlılığını sürdürüyor.

Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, sporculara her zaman destek olacaklarını vurguladı.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Uğur Arı, yapılan şampiyonalarla ilgili bilgiler paylaşarak, milli takım başarıları hakkında bilgi verdi ve gelecek hedeflerinden bahsetti. Ayrıca, Kayseri'de bir şampiyona düzenleme planları olduğunu ve Başkan Büyükkılıç'tan destek beklediklerini ifade etti.

Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takımı Kalecisi Hacı Ömer Arslantürk ise gelecek hedeflerini paylaşarak, Dünya Şampiyonası'nda başarı elde etmek istediklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda sporcular, Başkan Büyükkılıç'ı tebrik ederek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Büyükkılıç, Down Sendromlu sporcuların sıcak ilgisiyle karşılandı.