Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu ziyaretler sırasında, Cumhur İttifakı'nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Pınarbaşı İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nı Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç, yeni hizmet döneminde merkez ve kırsal ilçeleri ziyaretlerini sürdürerek Pınarbaşı ilçesinde MHP Pınarbaşı İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Cumhur İttifakı'nın Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu da hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanlığı önünde karşılanarak, partililerle sıcak bir ortamda sohbet etti.

Ziyaretin ardından Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu ile birlikte MHP Pınarbaşı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, teşkilata kolaylıklar dilediklerini belirtti.

MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş da ziyaretlerinden dolayı Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti.