Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçeye daha iyi hizmet sunabilmek adına sona yaklaşılan belediye hizmet binası ve hükümet konağı inşaatlarını inceledi. Yapılan incelemelerin ardından Başkan Özdoğan, yapılan bu modern ve işlevsel binaların kısa sürede hizmete açılacağını belirtti. Özdoğan, "İlçemize böylesi eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederim, en kısa sürede bu binalarda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Belediye Hizmet Binasını İnceledi

Başkan Özdoğan, geçen dönem yaptığı girişimler sonucunda İçişleri Bakanlığı aracılığıyla başlatılan belediye hizmet binası ve hükümet konağı inşaatlarını yakından takip ediyor. Meclis üyeleriyle birlikte inşaat alanını gezerek incelemelerde bulunan Özdoğan, yeni hizmet binalarının Hacılar ilçesine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. "Hacılarımıza katkı yapmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Özdoğan, yapılan çalışmalardan dolayı Kaymakam ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Yapılan açıklamalarda, vatandaşların en iyi imkanlar ve şartlarda hizmet alabilmesi için devletin her türlü imkanını seferber ettiği belirtildi. Başkan Özdoğan ve ekibi, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için hazır olduklarını ifade ederek, yapılan çalışmaların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.