Mayıs ayının ilk günlerinde başlayan ve mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyalar ile ilgili Garanti BBVA resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri, bonusları merak ederken, Garanti BBVA da 2 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan 400 TL indirim ve 350 TL bonus kampanyasının detayları ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Garanti BBVA 300 TL İndirim ve 400 TL Bonus Fırsatı

Garanti BBVA'nın yayınladığı bilgilendirme metnine göre 2-31 Mayıs tarihleri arasında Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası’ndan promosyon kodunu alarak Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan ve aldığı promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteriler fırsattan yararlanabilecekler. Koşulları sağlayarak promosyon kodunu giren kişiler Vodafone Yanımda mobil uygulaması içinde yer alan online alışveriş platformu Her Şey Yanımda da kullanılabilecek 301 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 300 TL hediye çeki iade edebilirken, hediye çekine ek olarak bonus kredi kartı başvurusu yapılması ve onaylanması durumunda bonus kredi kartları ile Vodafone Yanımda mobil uygulaması içinde yer alan online alışveriş platformu Her Şey Yanımda da tek seferde yapılacak 400 TL’lik harcama sonrasında 400 TL bonus sunulacak.

Garanti BBVA 2024 Mayıs Kampanyaları

Garanti BBVA mayıs ayının son gününe kadar geçerli olan bonus ve indirim kampanyasının detayları ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, mayıs ayının ilk günlerinden itibaren Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Garanti BBVA geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel fırsatlara dair düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından güncel fırsatlara erişilebilir, ayrıntılı bilgi edinilebilir.