Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ilçelerdeki muhtarlar ile buluştu. Buluşma kapsamında Bünyan ilçesine bağlı 45 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

Muhtarla buluşan Vali Kamçı Bünyan’ a gelişi sırasında Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Amiri ile daire amirleri ve personel tarafından karşılandı. Daha sonrasında Bünyan ilçesindeki tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Süleyman Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde düşünülüp gerçekleştirilen bu buluşmaların mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek bu sorunlara bir an önce çözüm üretmek amacını düşündüğünü ifade etti.
Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Bünyan’da düzenlenen toplantıya, Vali Kamçı, Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ilçe muhtarlarının söylemiş olduğu sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını dile getirdi. Yapılan toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Muhtarlar ile yapılan toplantının sonunda Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ile bu güzel günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Toplantı sonrası Vali Süleyman Kamçı, Bünyan Belediyesi tarafından getirilmiş olan çamları halka dağıtarak onlarla bir süre sohbet edip halkın da sorunlarını taleplerini dileyerek gününü bu şekilde bitirdi.