Diriliş Ertuğrul dizisinin takipçilerine müjdeli haber geldi. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren dizi ile alakalı bir açıklama yaptı. 25 Ekim 2017 Çarşamba günü yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi ile alakalı, "Bomba gibi bir bölümle sezona başlıyoruz."  ifadesini kullandı.

 Diriliş Ertuğrul dizisi şu anda Türkiye'de en çok izlenen dizi. Takipçileri uzun bir zamandır dizinin yeni sezonunun başlamasını bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon tanıtımı paylaşılan dizi ile alakalı büyük bir heyecan oluşurken heyecanı iki katına çıkaran atakta TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'den geldi. İbrahim Eren, TRT Genel Müdürlüğü'nün sorumluluklarından bahsederken yeni yayın dönemi ile alakalı çalışmalara da değindi. 

 Her şeyden önce TRT Genel Müdürü olmanın büyük bir unvan sahibi olmak anlamına geldiğini belirten Eren, "Yaşadığım en büyük duygu, sorumluluk duygusudur. Çünkü önemli ve zor bir görev. Burası kamu malı, biz kamu yayıncısıyız. Türkiye'deki tüm insanların destek verdiği ve takip ettiği bir yayın kuruluşuyuz. Bundan dolayı yaptığımız işlerde çok hassas davranıyoruz. Zaten karakter olarak çalışmayı seven biriyim, yani biraz işkoliğim. Genel müdür olduktan sonra sorumluluklarımız ve iş yükümüz arttı. Gece geç vakitlere kadar çalışıyoruz. Başarı Allah'tan. Bu görevi hakkıyla yapmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bize düşen her ne şartta olursa olsun doğruyu yapmak." dedi. 

Daha sonra Diriliş Ertuğrul dizisiyle alakalı da heyecanlarını paylaşan Eren, "25 Ekim'de yeni sezona başlıyoruz. Yeni sezona bomba gibi bir bölüm ile giriş yapacağız." dedi.