Trabzonspor Beşiktaş maçı için Trabzon’a giden siyah beyaz kafile bordo lacivertli taraftarların tepkisiyle karşılandı. Şenol Güneş’e ağır hareketlerde bulunan Trabzonsporlu taraftarlar ‘’Ne yüzle Trabzon’a geliyorsun?’’, ‘’Trabzonspor’u sattın’’ tezahüratlarında bulundu.

Süper Toto Süper Lig’in 24. Hafta mücadelesinde Trabzonspor Beşiktaş’ı ağırlıyor. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş için kritik bir önem taşıyan Trabzonspor maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Hafta içi ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılan Beşiktaş gergin bir süreç yaşamıştı. TFF verilen cezalar, önemli futbolcuların gördüğü kırmızı kartlar, yöneticilerin açıklamaları ve Şenol Güneş ile Caner Erkin arasındaki tartışma gündeme gelmişti. Suların durulmak bilmediği Beşiktaş’ta Trabzonspor karşısında alınacak galibiyet camianın yeniden bir araya gelmesi ve güçlenmesi için büyük bir önem taşıyor. Siyah beyazlı kafiye İstanbul’dan hareketle Trabzon’a sabah saatlerinde ulaştı. Havaalanında Trabzonsporlu taraftarlar tarafından karşılanan siyah beyazlı ekip şaşkınlık yaşadı. Özellikle teknik direktör Şenol Güneş’in gerginliği yüzünden okundu. Geçmişte Trabzonspor’un teknik direktörlüğünü de üstlenen tecrübeli hoca tepkisini ortaya koydu.

Trabzonsporlu taraftarlar Şenol Güneş için ‘’Trabzon’u sattın’’ sloganları attı. Şenol Güneş taraftarların tepkisi karşısında sessizliğini bozdu ve yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. ‘’Bu şekilde davranarak Trabzonspor’a siz zarar veriyorsunuz’’ diyen tecrübeli hoca ıslıklarla yuhalandı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte çevik kuvvet araya girdi. Şenol Güneş, takım otobüsüne yönlendirilirken; kızgın taraftarlarda sakinleştirilmeye çalışıldı. Öte yandan Şenol Güneş ve polis arasında da tartışma yaşandı. Polisi görevini yapmamakla suçlayan Güneş, ‘’Bunlar parayla tutuşmuş kişilerdir. Burada suçlu biz miyiz? Neden onları gözaltına almıyorsunuz?’’ dedi. Bordo lacivertli taraftarların Şenol Güneş için ‘’Bir daha Trabzon’a gelirsen sonuçlarına katlanırsın’’ tehdidi ise endişe yarattı. Siyah beyazlı takım maç öncesi son hazırlıklarını tamamlamak için konakladıkları otele hareket etti. Şenol Güneş’in moralinin çok bozulduğu ve futbolcularına sahadan ne olursa olsun galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söylediği iddia edildi.