İstikbal Mobilya Kayseri’de 30 Kasım’da yapılması planlanan olağanüstü genel kurul ertelendi. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması yüzünden ertelenen genel kurul 7 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İstikbal Mobilya Kayserispor’un Kadir Has Kongre ve Spor Salonu’nda yapılması planlanan olağanüstü genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamadı. Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk İşleri Sorumlusu Orhan Taşçı, ‘’Kayserispor’a yakışır bir genel kurul yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Başkanımız Berna Gözbaşı, kulübümüze yakışır bir liste hazırlıyor. Güçlü bir liste önümüzdeki hafta genel kurulun karşısına çıkacağız. Büyük bir coşkuyla Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz’’ diye konuştu. Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu 7 Aralık Cumartesi gününe ertelendi.

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’da sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Beşiktaş maçı öncesinde morallerin en üst seviyede olduğuna dikkat çeken Başkan Gözbaşı, ‘’ Çoğunluk sağlanamadığı için haftaya ertelenen genel kurul sonrası inşallah sorunlardan tamamen kurtulmuş bir Kayserispor dönemi başlatacağız" ifadelerini kullandı.