Süper Lig’de ilk deplasman galibiyetine imza atan Kayserispor’da teknik heyet ve futbolcuların morali düzeldi. Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılı ekip, ev sahipliği yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

 Süper Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Sivasspor’u deplasmanda 2-0 yenmeyi başaran Kayserispor’da yüzler gülüyor. Galatasaray’dan transfer edilen Umut Bulut’un takıma çabuk adapte olması yönetiminde memnuniyet duymasını sağladı. Antalyaspor maçı öncesi antremana çıkan sarı kırmızılı ekip renkli görüntüler verdi. Teknik direktör Marius Sumudica basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sivasspor deplasmanından 3 puanla geri döndükleri için mutlu olduklarını kaydeden Sumudica, ‘’Ligin başında puan toplamak bizim için çok önemliydi. Futbolcularım, birlikte oynamaya devam ettikleri sürece daha iyi performans sergileyecektir. Taraftarımızın da desteğini Sivasspor maçında net şekilde gördük. Aynı birlik ve beraberlik havasını diğer maçlarda da korumamız gerekiyor. Antalyaspor güçlü bir ekip, bu nedenle maç hazırlıklarına önem veriyoruz. 17 tane yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Bu yüzden ilk 11’i seçerken zorluk yaşıyorum. Fakat, her futbolcuma oynama şansı vermeyi isterim. Hepsinin sıkı çalışması ve Kayserispor’u hakkettiği noktaya taşıması gerekiyor’’ diye konuştu.

 Antreman esnasında sarı kırmızılı futbolcuların eğlenceli halleri dikkat çekti. Birbirleriyle sık sık şakalaşan oyuncular, galibiyete odaklandıklarını belirtti. Öte yandan Kayserispor teknik heyetinde yer alan 48 yaşındaki Carmel Barbulescu’nun doğum günü olması vesilesiyle pasta kesildi. Futbolcuların tezahüratları eşliğinde pastayı kesen Barbulescu duygu dolu anlar yaşadı. Kayserispor’un yuvası olduğunu belirten Umut Bulut ise Sivasspor maçında kaydettiği golden dolayı moral depoladığını söyledi. Takıma adapte olmakta zorluk çekmediğini ifade eden Bulut, ‘’Hem teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarım hem de yönetimimiz bana çok destek oldu. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu sezon önemli başarılar yakalayacağımız inanıyorum’’ dedi.