Kayserispor , ligin 13. Haftasında Medipol Başakşehir’ i ağırlıcak. Ağırlamadan önce maç hazırlıklarına başlayan Kayseri Spor’ un Teknik Direktörü Marius Sumudica, ‘’ Bizim için kolay olmayacak ama rakibimiz içinde kolay olmayacak ‘’ dedi. Ligde deplasmanda 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından 2 gün izin yapan futbolcular, önümüzdeki hafta karşılaşacakları Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Kayserispor’ un Teknik Direktörü Marius Sumudica gözetimindeki antremanda takım düz koşunun ardından kondisyon çalıştı. Oyuncuların antremanda neşeli olduğu gözden kaçmadı.

‘’bizim için de, onlar için de kolay maç olmayacak’’ diyerek basın mensuplarının açıklamalarında bulunan Teknik Direktör Marius Sumudica, maçın her iki taraf için de kolay geçmeyeceğini söyledi. Medipol Başakşehir ve Teknik Direktör Abdullah Avcı’ ya saygı duyduklarını ifade eden Sumudica, maçtan puanlarla ayrıldıkları takdirde devreyi ilk 6 içerisinde kapatabilceklerini dile getirdi. Sumudica, ‘’ Benim için normal bir maç olacak. Ben rakibime ve hocalarına saygı duyuyorum. En iyi türk hocalardan birisi. Sıradan ve basit bir Anadolu takımını değiştirerek büyük bir takım haline getirdi, bu yüzden ona çok büyük bir saygım var. Kayserispor’ a geldiğinde önceki sezon yaşanan sıkıntıları yaşamamak adına söz verdiğinin altını çizen Sumudica, şuana kadar gelinen noktada başarılı olduğunu da dile getirdi.

Sumudica, şu ana kadar inanın ban hiçbir şey yapmadık. 12 hafta geçti; 2-3 maç kaybedersen aşağı potaya iniyorsun, kazanırsan yukarılara tırmanıyorsun.’’ Süper Lig’ in 13. Haftasında oynayacak olan Kayserispor – Medipol Başakşehir karşılaşması 27 Kasım saat 20:00’ de Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynayacak. Karşılaşma öncesinde ev sahibi Kayserispor 22 puanı varken Medipol Başakşehir’in 22 Puanı var. Puan cetvelinde Kayserispor 4. Sırada Medipol Başakşehir ise ikinci sırada yer alıyor.