Süper Toto Liginin bitimine daha 3 hafta varken Kayserispor, kümede kalmayı garantiledi. Son olarak Konyaspor’ u 2-1 mağlup ederek avantajını sürdüren sarı kırmızılılara güzel bir haber, Gaziantep’ ten geldi.

Bülent Uygun yönetimindeki Gaziantepspor, sahasında Galatasaray’ a yenilince küme düştü. 26 puanı bulunan Gaziantepspor, kalan 3 maçını da kazansa bile hem Kayserispor’ u, hemde Bursaspor’ u puan ve averaj açısından yakalayamıyor. Böylece Gaziantepspor, lige veda etmeyi garantiledi. İlk ligin yarısında garanti düşer gözle bakılan Sarı – kırmızılılar, bu şekilde tarihin en zor döneminde küme de kalmayı garantilemiş oldu. Yönetimi Mesut Baykal’da olan muhteşem bir geri dönüşüm sergiledi. Başarıyı sağlayan Sarı – Kırmızılılar, kalan 3 maçı da prestij mücadelesi olarak değerlendirecek. Tecrübeli çalıştırıcının Adana, Karabük ve Başakşehir maçlarında da genç oyunculara şans verilmesi bekleniyor. Gönül veren sarı – Kırmızılı taraftarlar, başarının mimarsi olan Başkan Erol Bedir’ e çok büyük sevgi gösterisinde bulundular. Önümüzde ki haftada da Kayserispor Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.

Kulübün Başkan’ ı Erol Bedir, mutlu zafere zor olsa da ulaştıklarını belirtti. Sözlerine devam eden Erol Bedir, ‘Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi. Ardından ‘ Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz. Zafer korkaklarla ve inanmayanlarla kazanılmaz’’ diyerek gönülleri fetheden Erol Bedir, ‘ Allah, emeğimizi ziya etmedi. Şükürler olsun, zor olsa da küme de kalmayı başardık. Böylesine güç bi dönemde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler. Bize inananları, duasız bırakmayanlara ayrıca teşekkür ediyorum. Artık, yeni sezonun yapılanması için çalışmalara başlayacağız. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Kayserispor’ u izlettireceğiz.’’ Dedi.