Süper Lig’ in 18. Haftasında Galatasaray ve Kayserispor karşı karşıya geldi. Sarı – Kırmızılılar, ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında Galatasaray’ a 3 – 1 mağlup oldu.

 Sarı – Kırmızılılar Süper Lig’ in 18. Haftasında kendi sahası içerisinde Galatasaray’ a 3-1 mağlup oldu. Maçın ilk yarısında 12. dakikasında Rodrigues’ in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Eren’ in bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve 0 – 1 ile maç devam etti. İkinci gol ise, 19. Dakikada Feghouli sol kanattan ceza sahasına girdi. Feghouli, müsait pozisyondaki Eren’ e topu çıkardı, top Eren’ le devam ederken Eren düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü atıp 0 – 2 devam etti. Maçın ikinci yarısının 52. Dakikasında da Güray’ ın sol kanattan yaptığı ortada ceza sahası içerisinde topa yükselen Kayserispor’ lu Umut’ un düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluttu ve maç 1 – 2 oldu. Daha sonra Güray’ ın ceza sahası içerisinde sağ çaprazdan içeri çıkardığı topta Mendes’ in bekletmeden vuruşunda top az farkla golü kaçırıp yandan auta çıktı. Maç heyecanla devam ederken 60. Dakika da Deniz’ in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde yükselen Sapunaru’ nun kafa vuruşunda kaleci Muslera güçlükle beraber topu uzaklaştırdı.

Maçın son dakikalarına yaklaşıldı ve 90. Dakika Ndiaye’ nin pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Rodrigues’ in vuruşunda top ağlarla buluştu ve 1 – 3 ile Galatasaray, Kayserispor’ u mağlıp etti.