Spor Toto Süper Ligde 11.  hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Süper Ligde 11.  hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Ankara'daydı. Deplasmansa Osmanlıspor'a konuk olan Fenerbahçe 89 dakikada boyunca 1-0 önde götürdüğü maçı yediği gol ile 1-1 tamamladı ve puanlar ikiye bölündü. Bu sonuçla Fenerbahçe Süper Ligde oynadığı son 3 maçı da berabere tamamlamış oldu.  

Fenerbahçe takımının golü 7.  dakikada yeni transfer Giuliano'dan gelirken Osmanlıspor'un golü 89.dakikada Umar Aminu'nun ayağından geldi. Bu sonuçla beraber Fenerbahçe puanını 17'ye çıkardı. Osmanlıspor ise puanını 8'e yükseltti.  

Fenerbahçe 12.  haftada sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Osmanlıspor ise Trabzonspor'a konuk olacak. 

Stat: Osmanlı 
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu 
Osmanlıspor: Hakan Arıkan, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Maxsö, Pinto, Lawal (Dk. 85 Sadeghian), Musa Çağıran, Regattin (Dk. 71 Doukara), Josue (Dk. 75 Özer Hurmacı), Umar, Serdar Gürler 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla (Dk. 37 Şener Özbayraklı), Neustaedter, Neto, Hasan Ali Kaldırım, Dirar (Dk. 89 Soldado), De Souza, Ozan Tufan, Giuliano, Valbuena (Dk. 9 Alper Potuk), Janssen 
Goller: Dk. 7 Giuliano (Fenerbahçe), Dk. 89 Umar (Osmanlıspor) 
Sarı kartlar: Dk. 21 Vrsajevic, Dk. 23 Josue (Osmanlıspor), Dk. 50 Alper Potuk, Dk. 57 Neto, Dk. 68 Şener Özbayraklı, Dk. 79 Neustaedter, Dk. 88 Volkan Demirel (Fenerbahçe)