Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeliğine atanacak olan Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

 Albayrak ’ Galatasaray kulübünün fedakar bir başkanı var. Çktı aslanlar gibi ben adayım dedi. Mustafa Cengiz başkanım ve yönetimi ile beraber olacağım için çok mutluyum. Başkanın konuştuklarına imzamı atıyorum. Biz şimdi başkanla da Fatih hocamla da konuştuk. Transferin bitimine daha süre var. Fatih hocanın da çalışması var. Son günlerde Fatih Hocada transfer sürprizi ve bombalarını patlatmayı sever. Son günlerde transfer sürprizi olabilir.

 Benim değil Fatih Hocanın gelmesi ile şampiyonluk şansımız arttı. Kayseri’de 3 puan aldık. Bu zorlu deplasmanda 3 değil 13 puan aldık bana göre . Bu 3 puan ve Galatasaray’ın oyun düzenindeki değişim Fatih Hoca’nın eseridir. Fatih hocanın dediği gibi 60-65 dakikalık oyunu, tempoyu 90 dakikaya yaydığınız zaman kimse Galatasaray’ı tutamaz. Galatasaray da şampiyonluktaki en büyük aktör Fatih Hocadır. I love you Fatih hocam diyorum.

 Kayseri maçından önce sayın başkanımız zorlu deplasmana birilikte gidelim dedi. Beni hoş görmesini istedim. Gitmedim. Maçı arkadaşlarımla izledim ve bu hastalığım oradan kalma. Kayseri spor maçının zor olacağını biliyordum. Galatasaray maça fırtına gibi başladı.2-0 değil 3-0 olabilirdi. Kayseri spor 2-1 i yakaladı ve bu skordan sonrasını ne ben anlatayım ne siz sorun. Orada şifayı kaptık' dedi.