Galatasaray Futbol Takımı'nda uzun seneler masör olarak görev yapan Erkan Kazancı vefat etti. Kazancı'nın cenaze töreni Şişli Camii'nde gerçekleşti. 

Yıllarca Galatasaray kulübünde masörlük yapan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu Üyesi ve Futbol Masörleri ve Masözleri Derneği Başkanı Erkan Kazancı için tüm spor dünyası Şişli Camii'nde buluştu. Kazancı için son vazife yerine getirildi.  

Galatasaray ve Genç Milli Takımlar'da masör olarak görev yapan ve aynı zamanda Galatasaray kulübünün genel kurul üyesi olan Erkan Kazancı geçtiğimiz günlerde vefat etmişti. Erkan Kazancı için Şişli Camii'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Medipol Başakşehir kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ, Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ve Göztepe futbolcusu Sabri Sarıoğlu başta olmak üzere pek çok Galatasaraylı, futbol camiasından isimler katıldı.  

Ayrıca cenaze namazı öncesinde Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, yönetim kurulu üyeleri Ali Yüce ve İsmail Sarıkaya Kazancı'nın ailesine başsağlığı mesajı verdi.  

Cenaze namazı sonrası eski Galatasaray ve Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim açıklama yaptı. Fatih Terim, Erkan Kazancı ile beraber çalıştıklarını belirterek, "Erkan, çok iyi bir Galatasaraylıydı. Bu yüzden Galatasaray'ın da başı sağ olsun. Çok sevdiğim bir kardeşim ve dostumdu. İşini iyi yapan biriydi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine de başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.