Muğla'da sular durulmuyor. Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde polis ve jandarma güçleri teyakkuza geçti. Köyceğiz ilçesinin Toparlar bölgesinde bulunan ormanlık alanda PKK'lı terörist grubunun olduğu bilgisini dikkate alan emniyet bölgeyi güvenlik kordonu altına aldı.

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki Toparlar bölgesinde güvenlik güçlerinin tespitine göre PKK'lı bir grup teröristin o bölgede olduğu öğrenildi. Bölgede operasyonlar sürüyor. Dün akşam saatlerinde 5 terörist jandarma tarafından etkisiz hale getirildi. Aynı operasyonda iki terörist kaçtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgedeki aramalar devam ediyor. İlçenin tüm giriş ve çıkışları jandarma ile polisler tarafından tutuldu. Bölgeden geçen tüm arabalar durdurulup didik didik aranıyor.

 Geçtiğimiz günlerde Muğla'da 7 kişilik bir terörist grubun olduğu ortaya çıkmıştı. Yapılan araştırmalar neticesinde söz konusu olan 7 PKK'lı teröristin Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunduğu saptandı. Akabinde ilçedeki aramalar sonucunda terörist grup ile güvenlik güçlerimiz arasında Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda bir çatışma çıktı. Çatışmada 5 PKK yandaşı terörist güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilirken kalan 2 terörist kayıplara karıştı. Emniyet ve jandarma güçleri her yerde kaçan 2 PKK üyesi teröristi arıyor. Bu alanda bölgedeki tüm giriş ve çıkışların tutulduğu bilgisine ulaşılırken aynı zamanda polis ve jandarma güçlerinin operasyonu beraber yürüttüğü de öğrenildi. Ayrıca karayolundaki denetlemede hız kazandı. Güvenlik önlemleri de arttırıldı.