Kayseri’de sevgilisi Çiğdem Tokgöz’ü öldüren Aslan Aydemir hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan dava başladı. Aslan Aydemir, ‘’Canavarca hisle ve eziyet çektirerek insan öldürme’’ suçundan yargılanıyor.

Kayseri’nin Talas ilçesi Deliçay Sokak’ta meydana gelen olayda 28 yaşındaki Çiğdem Tokgöz, sevgisi Aslan Aydemir tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 28 Ekim’de yaşanan olay sonrası Aslan Aydemir, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmalarını tamamladı, savcılık tarafından iddianame hazırlandı. Kayseri 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde Aslan Aydemir hakkında ‘’canavarca hisle veya eziyet çektirerek insan öldürme’’ suçlamasıyla dava açıldı.

Bünyan ilçesinde çiftçilik yaparak hayatını sürdüren Aslan Aydemir’in ifadesine de yer verilen iddianame de evli ve çocukları bulunan 41 yaşındaki Aslan Aydemir, Çiğdem Tokgöz’ü ekmek bıçağı ile öldürdüğünü kabul etti. 2 çocuk annesi olan 28 yaşındaki Çiğdem Tokgöz ile 5 yıldır birlikte olduğunu belirten Aydemir, sevgilisine maddi destekte bulunduğunu söyledi. Olay gecesi Çiğdem Tokgöz ve kendisinin alkollü olduğunu söyleyen Aslan Aydemir, ‘’Bir süre sonra tartışmaya başladık. Param kalmadığı için Çiğdem çok sinirlenmişti. Hem bana hem de çocuklarıma küfüler etmeye başladı. Alkollü olduğumuz içinde tartışma büyüdü. Bunun üzerine mutfaktan aldığım ekmek bıçağı ile Çiğdem’e saldırdım. Olay sonrası Bünyan’a döndüm. Yakınlarıma durumdan bahsettim ve polise teslim olmayı kabul ettim. Çok üzgün ve pişmanım’’ dedi.