Samsung yepyeni bir model hazırlığında. 2018 yılında kullanıcılara sunacağı Galaxy S9 ile alakalı detaylar belli olmaya başladı. Galaxy S8 cihazının tanıtımı daha yeni yapılmışken Samsung bir bomba daha patlatarak Galaxy S9 modelini de ortaya attı.

 Söz konusu olan model ile alakalı ilk bilgiler gelirken kullanıcılar da şimdiden ikilemde kaldı. Samsung'un yeni amiral gemisi olarak nitelendirilen Galaxy S9 gelecek yıla damga vuracak gibi görünüyor. Ayrıca cihazın yazılımı ile alakalı geliştirme çalışmaları başladı ve şimdilik iki model doğrulanmış vaziyette. 

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S9 ile alakalı bilgiler akın akın geliyor. Gelen bilgiler arasında yeni modelin teknik özellikleri de yer alıyor. Bilgiye göre Galaxy S9 iki farklı versiyonda satışa sunulacak. Snapdragon ve Exynos olarak iki farklı işlemci ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan cihazın 5.8 inç gibi geniş bir ekranı da olacak. Ayrıca Qualcomm ve Samsung ortaklığında geliştirilecek olan 7 nanometre mimaride işlemciler de cihazda bulunacak. 

 Samsung Galaxy S9 cihazında dört tanesi Cortex A73 ve bir diğer dörtlüsü Cortex A53 olmak üzere toplamda sekiz çekirdek bulunacak. Ayrıca Galaxy S9 ile beraber tanıtılması gündemde olan S9 + cihazı da 6.2 inç ekrana sahip olacak.