Bu güne kadar bir çok zayıflama sporları ile bir çok kadın ömrünü tüketmiştir. Bu haberimiz de ise tek bir el hareketi ile metabolizma nasıl hızlandırılarak daha çabuk zayıflanır sorusunun cevabını alacaksınız.

Diyet, spor, zayıflama çayları yada piyasa da çoğunlukta olan ek gıdalar yada spor yapmadan zayıflatan ürünleri oldukça çok görmüşüzdür ve hatta bir çoğumuz kullanmıştır. En iyi zayıflama yöntemi tabi ki sağlıklı beslenmek ve spor yapmaktan geçer fakat bazılarımızın metabolizmadan kaynaklı zayıflayamama problemlerinin olduğu da bir gerçek. Peki kolay bir el tekniği ile metabolizmanızı hızlandırarak zayıflamaya ne dersiniz?

İşte tek bir hareketle ve hiç zorlanmadan yağ yakımını artıran ve metabolizmanızı hızlandıracak olan Surya Mudra tekniği metabolizmanızın ihtiyaç duyduğu ve sinir sisteminizi harekete geçirmeye yönelik bir yoga hareketidir. Surya Mudra tekniği yeni bir teknik olmakla beraber insan sağlığına hiçbir zararı olmadığı gibi çok basit bir harekettir.Peki nasıl mı yapılı? Surya Mudra tekniği yüzük parmağınızı kıvırıp ve ilk kıvrım yerine baş parmağınızla bastırın. Bunu yaparken diğer parmaklarınızın havada kalması ve dik tutulması geriyor.

Yapılan açıklamalara göre bu hareket troid bezini uyarır ve kilo alımını azaltmaya yardımcı olur. İştahı azaltarak hazmı kolaylaştırırken stresi de azaltmaya yardımcı olur. Günde 5-15 dakika ve iki kere pratik yapılabilir.