Meral Akşener yeni kuracağı partisi ile alakalı dilekçesini verdi. Yeni partinin adı "İyi Parti" olacak. Meral Akşener'in kuruluş dilekçesini verdiği partinin adı sonunda belli oldu. Kurulacak olan yeni partinin ismi İyi Parti olarak belirlendi. Parti ismi için herhangi bir kısaltma kullanılmayacağı belirtilirken parti logosunda "İyi Parti" ifadesinin yer alacağı da bildirildi.  

Seçmenler tarafından da uzun bir zamandır merakla beklenen parti ile alakalı partinin genel başkanı olan Meral Akşener'in bir de sloganı var. Akşener'in parti sloganı şu: "Türkiye iyi olacak." 

Parti kadar partinin içindeki isimler de dikkat çekiyor. Parti içinde pek çok tanıdık isim var. Necmettin Erbakan'a en bağlı kişilerden biri olan eski Refah Parti mensubu ve Ak Parti'nin eski Şişli Belediye Başkan adayı olan Mukadder Başeğmez partinin içinde bulunan isimlerden yalnızca biri. Onun yanı sıra eski başbakan Bülent Ecevit'in yanında yıllarca yer alan ve siyasette etkin olan, bir dönem Kültür Bakanlığı yapan Suat Çağlayan ile 20 ve 21.  dönemlerde Demokratik Sol Parti'den Devlet Bakanlığı görevini üstlenen Aydın Tümen de İyi Parti bünyesinde yer alan isimlerden bazıları.  

Ali Türkşen Twet Attı 

'Vatanıma milletime hayırlı olsun' mesajını paylaşan Ali Türkşen, "Evet partinin amblemi bu. Ve evet yemek yiyerek tanışarak sohbetle başladık. Fesatlık etmeyecek herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.