Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerine sert yanıt verdi. Erdoğan ’Gaflete bak ya zavallılığa bak. Onlar sizin ecdadınızveya sizinkilerin zamanına ait bir süreçti.Türk malı zırhlı araçlarımız da mı bu zata bir şey ifade etmiyor. Ya bilmiyor ya yalan söylüyor. Okuma özürlü dedi.

ÖSO ile ilgili yapılan yorumlara yanıt veren Erdoğan ‘Özgür Suriye Ordusu terör örgütü değil kendi vatanlarını savunan kendi içinde her meşrepten her inançtan etnik kökenden bulunan insanların bulunduğu yapıdır.’dedi.

 CHP lideri Kemal Klıçdaroğlu’nun ‘Sen bir delikli tüfek yapamazsan, nasıl savaşacaksın? Osmanlı hiçbir şey üretmemiş. Millet millet, Cumhuriyet’le beraber oldu. Sözlerine partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada sert sözlerle yanıt verdi.’Bu ülkenin ekmeğini yiyen, havasını soluyan bir güruh var ki onların ihanetlerinden müzdaribiz. Türkiye de adı ana muhalefet partisi olan ama yaptıkları ile ana hıyanet partisine dönüşen partinin başında ki zevat ve onun ekibi var.Ben gerçek CHP’lilerin bizimle aynı hissiyata sahip olduklarına inanıyorum . Her seferinde bu zatı gündemimize almayalım diyorum ama yaptıkları karşısında susmanın vebali olduğunu görüyorum.Neymiş Osmanlı bir şey üretmiyormuş bunun adı idrak tutulması değilse düpedüz yalancılıktır ’dedi.