İstanbul'un Pendik ilçesinde bir saldıran av tüfeği ile tren garında üç öğrenciye saldırdı. Öğrencilerden kız öğrenci hayatını kaybederken diğer iki öğrenci yaralandı.İstanbul'un Pendik semtinde eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. 

 Güzelyalı Tren İstasyonu büyük bir vahşete sahne oldu. Tren istasyonunda 21 yaşında olan Mustafa Y. isimli bir saldırgan elindeki av tüfeği ile bir saldırı düzenledi. İstasyondaki 3 öğrenci habersiz şekildeyken Mustafa Y. isimli şahıs av tüfeği ile 3 öğrenciye silahla ateş açtı. Öğrenciler ağır yaralandı. İlk ulaşılan bilgilere göre saldırgan bir öğrenci değil. Düzenlediği saldırının ardından olay yerinden koşarak uzaklaşan saldırgan Güzelyalı Tren İstasyonu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan bir okula girdi ve bir süre orada saklandı. 

 Daha sonra saklandığı okulda bileklerini keserek intihara teşebbüs etti. Fakat bu hamlesinde başarılı olamadı. Polis çok geçmeden bu vahşete yol açan saldırganı kıskıvrak yakaladı. Saldırgan hemen orda gözaltına alındı. Ateş açılan üç öğrenci arasında bulunan kız öğrenci hayatını kaybetti. Diğer iki öğrenci yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tedavileri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturmalar da sürüyor.

 Ulaşan iddialara göre gözaltına alınan Mustafa Y. isimli 21 yaşındaki zanlı Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu yakınlarında üç öğrenciye av tüfeği ile saldırdı ve ateş açtı. Bu silahlı saldırı neticesinde kız öğrenci H.P ile beraberinde erkek öğrenciler C.Y ve D.M yaralandı. Yaralanan öğrencilerden H.P kurtarılamayarak hayatını kaybetti.