Toplantıda açıklamalarda bulunan Özhaseki, burada CHP yönetimine seslenerek, “Her meclis kürsüsünde Kayseri’yi kötülemeyi bırakın. CHP’nin belediye yönettiği şehirlere gidin 1 ay yaşayın. Kayseri’ye döndüğünüzde eğilip toprağı öpeceksiniz” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de gerçekleştirilen 2021 Yılı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Özhaseki, burada CHP yönetimine seslenerek, “Her meclis kürsüsünde Kayseri’yi kötülemeyi bırakın. CHP’nin belediye yönettiği şehirlere gidin 1 ay yaşayın. Kayseri’ye döndüğünüzde eğilip toprağı öpeceksiniz” dedi.

Toplantı, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki , AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, davetliler ve basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda dünyadaki, Türkiye’deki ve Kayseri’nin 2021 yılını nasıl geçirdiği ile ilgili değerlendirmede bulunan Özhaseki, 2 hafta önce Kayseri’de çalıştay yapan Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) seslendi. Özhaseki, “Ara ara Kayseri kamu yatırımlarından yeteri kadar pay alamıyor diyen arkadaşlar basit bir politik gevezelik yapıyorlar. Kayseri’nin ne kadar geliştiğinin ve büyüdüğünün farkındalar. CHP’li arkadaşlara sesleniyorum, her meclis kürsüsünde Kayseri’yi kötülemeyi bırakın. ‘Kötü Kayseri’ demeyi bırakın. Bu şehir güzel, bu şehrin insanları güzel. Ufak tefek eksiklikler olabilir. Onun da çözüm yolu burada bulunan heyettir. Allah’a şükürler olsun ki işimizin başındayız. Her türlü sorunu da çözecek güce sahibiz" diye konuştu.

Özhaseki, CHP yönetimindeki belediyeleri eleştirerek “CHP’nin belediye yönettiği şehirlere gidip 1 ay yaşayın. Kayseri’ye döndüğünüzde eğilip toprağı öpeceksiniz. Şehirlerin perişan olduğu ortamları, kentsel dönüşüm yapılmadığını göreceksiniz” şeklinde konuştu.

“İZMİR’DEKİ DENİZİ CHP YARATMADI Kİ”

Özhaseki, konuşmasının devamında İzmir’in coğrafi yapısına değinerek, “Deniz olan şehirler var, oturup kenara ne güzel diyorsunuz. CHP yaratmadı ki o denizi, Allah oraya nasip etti. Baktığımızda da denizden 100 metre ileriye gittiğinizde yine hizmetin olmadığını görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde Kayseri’deki kentsel dönüşüm üzerine de konuşan Özhaseki, CHP belediyelerine “Kayseri kadar kentsel dönüşüm yaptıklarını söylesinler, bütün sözlerimi geri alacağım, tebrik edeceğim, teşekkür edeceğim” diye seslendi.