Otomobile çarparak lunapark bahçesine giren kamyon korku dolu anlar yaşattı. Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada 5 kişi ağır yaralandı.

Kocasinan ilçesine bağlı Cırgalan Mahallesi’nde meydana gelen olayda kamyonet lunapark bahçesine devrildi. Ali Çivi tarafından kullanılan 38 FC 601 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kazaya neden oldu. Ali Çivi’nin kullandığı kamyonet önce Mehmet Daştaş’ın kullandığı 38 TC 676 plakalı araca çarptı. Kamyonet ve otomobilin şiddetli çarpışması sonucu yol araçlar yol kenarında bulunan lunaparka doğru yuvarlandı. Ali Çivi’nin sürücü koltuğunda oturduğu kamyon lunaparkın duvarını yıkarak bahçeye doğru yuvarlandı.

Kazan sonucunda Ali Çivi ve Mehmet Daştan ağır yaralandı. Lunaparkta çalıştığı tespit edilen Mehmet Yıldız, Mahmut Koca ve kimliği belirsiz bir kişi ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahale de bulundu. Ağır yaralı olan Ali Çivi ve Mehmet Daştaş, Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Trafik Şube Ekipleri olay yerini incelemeye aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.