ATV’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’e konuk olarak katılan Kayserili çift, gündeme bomba gibi düştü. Metin Kahraman, yeğenini evlendirmek için Yeşim adlı kadını evine getirdi. Eşinin 25 yıllık birikimi olan 130 bin TL’yi çaldıran Metin Kahraman, Müge Anlı’dan yardım istedi.

Kayseri’de meydana gelen hırsızlık olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme geldi. 7 Ağustos’ta yaşanan olay Metin ve Hatice Kahraman’ın 130 bin TL’lik birikiminin çalınması etrafında şekilleniyor. 75 yaşındaki Metin Kahraman, yeğenini evlendirmek için 26 yaşındaki Yeşim adlı kadınla anlaşma sağladı. Gelin olarak almak istedikleri Yeşim’i evine getiren Metin Kahraman, düğün hazırlıklarına başladı. Metin Kahraman ile tesadüf eseri tanışan Yeşim adlı kadın, bir hafta önce ameliyat olduğunu söyledi. Genç kadının haline üzülen ve evine getiren Metin Kahraman, 25 yıllık birikimini çaldırdı. Yeşim adlı kadının kirli olduğunu söylemesi üzerine evlerindeki banyoyu kullanmasına izim verdi. Metin Kahraman, banyodan çıkan kadının ardından temizlik yapmaya başladı. Bu esnada Yeşim adlı kadın, Metin Kahraman’ın eşi Hatice Kahraman’a ait olan altın bilezik, gerdanlık ve çeyrek altınları çaldı. Toplam 130 bin TL tutarındaki ziynet eşyaları, Kahraman ailesi tarafından 25 yıl boyunca biriktirilmişti. Ziynet eşyalarını alarak kayıplara karışan Yeşim adlı kadının bulunması için Müge Anlı’ya çıkan Kahraman ailesi seyircilerden ve polisten yardım istedi.

Kayseri’deki hırsızlık olayının işlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Metin Kahraman ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Programa telefon bağlantısıyla katılan bir kişi, Metin Kahraman’ın ilerleyen yaşına rağmen çapkın bir insan olduğunu öne sürdü. Evinin yakınlarındaki markette çalışan Metin Kahraman’ın eşi Hatice Kahraman’ı çevreye karşı kardeşi olarak tanıttığı iddiası ise stüdyoda gerginliğe neden oldu. Genç kızlara karşı yan gözle baktığı iddiaları karşısında sinirlenen Metin Kahraman sert tepki gösterdi ve iddiaları reddetti. Eşi Hatice Kahraman ise hırsızlık olayından dolayı eşini suçladı. Müge Anlı’nın da tepki gösterdiği Metin Kahraman, tek amacının yeğenini evlendirmek olduğunu savundu. Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Yeşim adlı kadını arama çalışmaları devam ediyor.