Partisinin Kayseri İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda gençlere seslenen ve tavsiyelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, siyaseti bırakacağına dair düşündüren konuşmasıyla dikkat çekti.

 Gençlere seslenen Özhaseki, “Çocukluğumdan başlayarak, gençliğimde daha sonra orta yaşlarımda ve bugüne kadar aynı çizgide yürüyen bir ağabeyiniz olarak, yavaş yavaş siyasete Allah'a ısmarladık,elveda diyecek bir ağabeyiniz olarak sizleri gördükçe iftihar ediyorum. Yerimize kimlerin geleceğini gördükçe hepinizden gurur duyuyorum. Eğer Belediyede yerime kötü bir insan gelmiş olsaydı, gözüm arkada kalırdı. Bugün buralardan giderken de eğer sizleri görmeseydik gözümüz arkada kalırdı" dedi.

“EKONOMİDEN, ULAŞIMA HER ALANDA BAŞARILIYIZ”

 Gençlere tavsiyelerde de bulunan Özhaseki, zamanı iyi değerlendirmelerini istedi. “62 yaşındayım, bir saniye geri getiremem. Öyle bir imkânım yok. O yüzden bu zamanı doğru değerlendirmek gerekiyor” diyen Özhaseki,  “Zaman sıkıntılı geçiyor olabilir, canınız sıkılıyor olabilir ama bu zamanı ilerde çok ararsınız. O zaman bu zamanı anlamlandırmak lazım, boş geçirmemek lazım. Zamanı doğru ve iyi işler yaparak değerlendirin. Günümüzde iyiler var kötüler var. Biz iyilerden yana olmalıyız. Biz kötülere karşı mücadele etmek zorundayız.  Artık eski Türkiye yok, tarih yazan bir Türkiye var.

Ekonomiden, ulaşıma her alanda başarılıyız. Kötülükte gözü olanın da gözü çıksın. Yeri geldiğinde onu da dışarı atarız. Elbette yiyeceğiz, içeceğiz, eğleneceğiz ama onun dışında hayata bir anlam katmak lazım” ifadelerini kullandı.