Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından olan Medipol Başakşehir 8. hafta mücadelesinde Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. 90 dakikanın sonunda sahadan galip ayrılan taraf ev sahibi Başakşehir oldu. Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 ile geçti.

 Maç Aytemiz Alanyaspor'un erken bulduğu gol ile hareketli başladı. Aytemiz Alanyaspor maçın henüz başında dakikalar 9'u gösterirken Emre Akbaba'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Fakat Aytemiz Alanyaspor'un bu skor üstünlüğü çok uzun sürmedi. Medipol Başakşehir takımı bu golden tam 9 dakika sonra yani 18. Dakikada takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun ayağından gelen gol ile skoru 1-1 yaparak eşitliği yakaladı. Daha sonrasında ortada geçen bir ilk yarıya sahne olan maç 1-1'lik eşitlik ile devreyi tamamladı. İkinciyi yarıya hareketli başlayan taraf ev sahibi Medipol Başakşehir takımı oldu. Başakşehir takımı 56. Dakikada golcü yıldızı Emmanuel Adebayor'un kaydettiği gol ile skoru 2-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda Medipol Başakşehir için galibiyet golü oldu.

 Medipol Başakşehir sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek 8. haftayı galibiyetle kapattı. Beşiktaş'ın puan kaybettiği bu önemli haftada fırsatı kaçırmayan Başakşehir takımı puanını da 16'ya yükseltmiş oldu. Sahadan mağlup olarak ayrılan Aytemiz Alanyaspor takımı ile bu sonuçla 10 puanda kalmış oldu. Önümüzdeki hafta çok kritik bir maç olacak. Medipol Başakşehir takımı 9. haftada son şampiyon Beşiktaş ile karşı karşıya gelmek için Vodafone Park'ın yolunu tutacak. Aytemiz Alanyaspor'da İzmir'e giderek Göztepe ile karşılaşacak.