Yılın çifti ilan edilen ve çok yakıştırılan ünlü sanatçılar Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’e nazar değdi.  Evliliklerinin birinci yılını henüz tamamlayamayan çiftin kavga ettikleri ve konuşmadıkları basına sızdı.

Yılın çifte düğünü olarak gündeme gelen ve gelinliklerinin birbirlerine çok benzemesi oldukça olay yaratan Fahtiye Evcen ve Neslihan Atagül’ün evlilikleri de gelinliklerinde ki gibi şansızlığa mı uğradı. Önce Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti arasında esen ayrılık rüzgarları ne Dakar dedikodu denilse de gerçeklik payı olduğu sonradan ortaya çıkmıştı. Yine çiçeği burnunda çift olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’de iddialara göre tartıştıkları ve çiftin arasında sert rüzgarlar estiği söyleniyor.

Ünlü çiftin iddialara göre aynı evde iki yabancı gibi yaşadıkları ve birbirleri ile konuşmadıkları söyleniyor. Edinilen bilgilere göre çiftin ilk kavgaları GQ’nun düzenlediği ödül gecesinde patlak vermişti. Törene tek başına katılan Burak Özçivit eşi Fahriye Hanım’ın nerede olduğunu soran muhabirlere ‘’ Kendisinin işi var’’ diyerek yanıt vermişti.  Fakat Fahriye Evcen eşi ödül törenindeyken evinde yaptığı paylaşımda Burak Özçivit’in yalanını ortaya çıkarınca Özçivit sinirden küplere binerek hemen cep telefonuna sarıldı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in ikinci tartışması da bu paylaşım yüzünden alevlenince çiftin birbirleri ile konuşmadıkları ve iki yabancı gibi oldukları iddiaları doğruladı.