Bir dönem televizyon ekranların aranan ismi Peker Açıkalın uzun zamandır hiçbir dizi projesinde görünmüyordu. Açıkalın’ Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum’. Dedi.

Bir oyuncumuzda saray ünlülerine katıldığını ilan etti. Ekranların aranan ismi oyuncu Peker Açıkalın vizyona giricek olan ‘baba1,5’filmi ile ilgili yaptığı konuşma sırasında Cumhurbaşakanı Recep Tayip Erdoğan’a övgü dolu sözler söyledi. Hükümetle benzer görüşte olduğunu söyleyen Açıkalın ‘Kendisini inşallah galamız da görmek isteriz. Amerika’da Trump Baştayken Türkiye’yi bizi bir arada tutan Erdoğan yönetiyor.Sağlığım iyi ve şuanda benim için önemli olan çocuklarım ve evim ben halktan biriyim’diye konuştur.

Yaklaşık olarak 5 yıldır hiçbir dizi projesinde göremediğimiz Peker Açıkalın’1,5’ adlı sineme filmi ile sinema izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. ‘Baba 1.5’ filminde son dönemde ismini duyduğumuz Rüzgar Erkoçların’ın babası rolüne hayat verecek olan Açıkalın fragman çekimlerinde kameralar önündeydi.

Geçtiğimiz günlerde büyük bi operasyon geçiren 54 yaşındaki sevilen oyuncu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yardımıyla ameliyatının gerçekleştiğini söyleyen Açıkalın ‘Cumhurbaşkanımızıda inşallah filmimizin galasında görmek istiyoruz.’dedi.

Fimlde canlandırdığı rolü anlatan Açıkalın ‘Bizim babamız Türk babası, küfür ve kötü hakaretleri yok Tür örf ve adetlerine göre çekilmiş baba’ dedi.