Gülben Ergen hakkında konuşma yasağına uymayan Seren Serengil’in birkaç gündür cezaevinde tutuklu yargılanıp yargılanmayacağı hakkında mahkeme tarafından sıkıntılar yaşanmıştı.

 Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in aldırdığı konuşma yasağına uymayan ve bu konuda kim ne derse desin ben haklının yanındayım diyerek susma yasağını ihlal eden Seren Serengil bugün itibari ile avukatıyla İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

 Son bir haftadır magazin dünyasına bomba gibi düşen Seren Serengil’in 3 gün zorlama hapis istemi sanat camiasını ikiye böldü. Sanatçıların Gülbenciler ve Serenciler olarak destekçileri durumun ne kadar vahim olduğunu hak edilemeyen bir ceza olduğunu düşünse de yasaları ihlal eden Seren Serengil bugün teslim oldu. Teslim olmak üzere cezaevine giden Seren Serengil ilk gününden sevenlerine de ‘ iyim merak etmeyin’  notunu iletti. Avukatı aracılığı ile kaldığı koğuşu kağıda resmeden Seren Serengil kağıda ‘’ İyim merak etmeyin’’ diyerek sevenlerine haber verdi. Müvekilinin kağıdını sosyal medya hesabında paylaşım yapan arkadaşları ‘’ Sero’muzdan haber var… Sero Avukatı Ersoy bey aracılığı ile bize ilk günün iyi geçtiği ve iyi olduğu ile ilgili mesaj iletti… ve sevgilerini yolladı…’’ notunu paylaştı.