Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’den hayranlarına üzücü haber geldi. İzmir’de sahne alan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ‘’ O Ses Türkiye’’de yer aldığı için Mayıs ayına kadar konser veremeyeceğini söyledi.

Kaya İzmir Thermal Convention’da düzenlenen özel bir konserde sahne alan Yıldız Tilbe konserde hayranları ile bir araya geldi. Sahnede fırtına estiren ve eski repertuarından şarkıları seslendirerek tüm hayranlarını yine büyüledi. Ünlü şarkıcı Tilbe 1600 hayranı eşliğinde dillerden düşmeyen şarkılarını büyük bir çoşkuyla seslendirdi. Hayran kitlesinin oldukça fazla olması Yıldız Tilbe’ye yine gurur dolu anlar yaşattı. Sahneye parfüm şişesi ile çıkan Tilbe hayranlarını şaşırttı. Yıldız Tilbe hayranlarına ‘’ Koku benim için çok önemli, güzel kokmak lazım’’ dedi. Ardında da üzücü haberi verdi. O Ses Türkiye sahnesinde yer aldığı için Mayıs ayına kadar hiçbir konsere çıkmayacağını yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Yıldız Tilbe hayranlarını üzdü.

İzmir Thermal Convetion sxahnesinde yaklaşık 3 saat boyunca sevenleri ile şarkılar söyledi. Tilbe ‘’ Bugün formumdayım, sahneden inmek gibi bir niyetim yok. Repertuarın dışına çıkıp içimden geçen tüm şarkıları söyleyeceğim. Hadi beraber hüzünlenip beraber oynayalım ‘’dedi.performansı ile hayranlarından yine tam not alan usta sanatçı söylediği slow parçalar ile hayranlarını hüzünlendirdi ve arkasından hareketli parçalar söyleyerek hayranlarına coşku dolu anlar yaşattı.