Magazin dünyasından iki ünlü isim Seren Serengil ve Gülben Ergen arasında buzlar erimiyor. Sürekli kavalı olan iki ünlünün tartışması mahkeme koridorlarına taşındı.

Yaptığı magazin programında sürekli ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in hayatını eleştiren Seren Serengil’e Gülben Ergen tarafından üç ay önce tedbir kararı aldırmıştı. Seren Serengil’in yaptığı ‘Duymayan Kalmasın’ programın da hakkında konuşulan haberlerden dolayı aile yaşantısının etkilendiğini ifade eden Gülben Ergen mahkeme ile tedbir kararı aldırdı.

Tedbir kararının çıkmasına aldırış etmeyen Seren Serengil sosyal medya hesabın olan instagram ve programından Gülben Ergen ile ilgili eleştirilerine devam edince Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in üç gün süreyle zorlama hapis cezası almasına karar verdi. İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nin 16 Ekim 2017 tarihinde Seren Serengil’ e programında ve sosyal medya hesaplarında aleyhinde yayın ve paylaşım yapılmaması için ihbar tedbiri alındı. Seren Serengil 2in bu karar itiraz etmesi sonucu değiştirmediği gibi karar uymaması gerekçesi ile de Seren Serengil’in 3 gün zorlama hapis kararı netleşti. Dün netleşen bu kararı sosyal medya hesabından duyuran Seren Serengil’e Kerimcan Durmaz, Berkay Şahin gibi bir çok ünlü isim destek mesajı gönderdi. Yaptığı programın kulisinden konuşma yapan Serengil ‘’ Pişman değilim. Her zaman haklının yanında haksızın karşısında oldum ve olmaya devam edeceğim. 3 gün hapis yatmam hiç bir şeyi değiştirmeyecek’’ dedi.