Gülben Ergen hakkında konuşma yasağı olmasına rağmen sunuculuğunu yaptığı programda ve sosyal medya hesaplarında hakkında konuşmaya devam eden Seren Serengil zorlama 3 gün hapis cezası almıştı. Cezaevinden çıkan Seren Serengil cezaevinden çıkar çıkmaz kendini sunuculuğu yaptığı stüdyoya attı.  

Gülben Ergen hakkında Mahkeme kararı ile konuşmama yasağını ihlal eden Seren Serengil’in hakkında 3 gün zorlama hapis cezası verilmişti ve geçtiğimiz Cuma günüde Bakırköy Adliyesi’ne gidip Bakırköy Kadınlar Cezaevine giderek teslim olmuştu.

3 gün cezaevinde tutuklu kalan Seren Serengil cezaevi  çıkışında adının da aşk iddialarına karıştığı Yaşar İpek karşıladı. Cezaevinden çıkan Seren Serengil evinde dinleneceği yada annesinin yanına gideceği düşünülen ünlü sanatçı kendini programın sunuculuğunu üstelendiği stüdyoya attı. Programa bir anda hızlı bir giriş yapan ve partneri Cengiz Semeroğluna sarılan Seren Serengil bir anda da stüdyoyu terk etti. Programdan çıkan Serengil kısa süre sonra tekrar döndü fakat bu izleyenleri şaşırttı.

Cengiz Semercioğlu’nun sorularını yanıtlayan Seren Serengil  ‘’ Zorlu bir süreçti. İnsanın özgürlüğü o kadar önemli ki… O üç gün bana üç yıl gibi geldi. Müebbet yatan kişilerle aynı yerdeydim. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kişi bile bu kararın yanında olmadı. Büyük bir oyunun içerisinde bulundum. Cezaevine girmenin neresi şov olabilir. Yaşar iyi ki yanımdaydı. Onun bana varlığını göstermesi, adam gibi bir insanmış… Bu bir deneyim. İnsan Hakları Mahkemesi’ne götüreceğim bu durumu. Deliller üzerine konuştuk. Ben iftira atmadım, hakaret etmedim. 72 saatte 4 saat uyudum. Hücre odasında kaldım. Çatal, bıçak serbest birisi gelir ünlü olmak için bir şey yapabilir dediler. Güvenlik nedeni ile tek kişilik hücrede kalmamı istediler. Cezaevinde iki kez revire kaldırıldım. Bunun neresi şov olabilir. Yarın dosyayı getireceğim. 3 maddeden içeri girdim’’ dedi.