Kısa süre önce ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den hamile kalan ve Mehmet Ali Erbil istemediği için bebeğini aldıran sanatçı Nevin Şimşek’ten çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. İkilinin arasında çıkan soğuk savaş gündeme oturmuş görünüyor.

 Geçtiğimiz günlerde Miss Fashion TV 2017’nin sunuculuğunu üstlenen Mehmet Ali Erbil yarışma devam ederken rahatsızlanarak sıkıntılı anlar yaşadı. Tansiyonu yükselen ünlü şovmen’’ Ayakta zor duruyorum.’’ diyerek geceden ayrılmak zorunda kaldı.durumu ile ilgili açıklama yapan ünlü şovmen ‘’Çok şükür iyiyim. Geçen sene tutuldum bu vertigo illetine. Geçen hafta tetikledi 3-4 gün evden çıkamadım. Yarışmada birinci olan kızı tebrik bile edemedim. Allah korusun hamile kalır falan.’’ diyerek sanatçı Nevin Şimşek’e gönderme yaptı. Bunun üzerine Nevin Şimşek ünlü şovmen Erbil’e ateş püskürdü.

 Şimşek isim vererek ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’i hedef alırken şunları söyledi: ‘’ Allah büyüktür, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Mehmet Ali Erbil ettiğim ahlardan, beddualardan yataklardan çıkamayacak hastalıklardan ötürü. Allah ıslah etsin. Bebeğimi aldırdığım için çok pişmanım. Bu vicdan azabını hayatım boyunca çekeceğim. İkinci el araba mevzusunu defalarca açıkladım. Bu adam 3 aylık ilişki sürecinde bana bir iğne bile almadı. Hamilelikte benimle ilgilenmedi kızlarla defalarca aldattı. Başka kızla sevgili diye haberleri çıktı. Bende onun üzerine ikinci el araba istedim. Bunun bebeğimle en ufak alakası yoktur. Benim hakkkımda bilip bilmeden konuşulsun istemiyorum. Yaramı deşmesinler artık yeter.’’ dedi.