Ünlü sanatçı Mega Star Tarkan’ın Almanya’da doğduğu ve 15 yaşına kadar büyüdüğü ev belediye tarafından satışa çıkarıldı. Almanya’nın Alzey kasabasında bir evde doğan ve dünyaca tanınarak Mega Star olan Tarkan’ın doğduğu anne Neşe Tevetoğlu’nu duygulandırdı.

Yediden yetmişe bir çok kesimden hayranı olan Mega Star Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 yılında Almanya’nın Alzey kasabasında dünyada geldi. Yakışıklılığı ve büyüleyici sesi ile herkesin gönlünde taht kuran Tarkan’ın hayran kitlesinin dünya çapında olduğunu bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz sene hayranı Pınar Hanım ile sürpriz bir şekilde dünya evine giren Tarkan hayranlarını biraz üzmüş olsa da ailesini özellikle annesi Neşe Tevetoğlu’nu sevindirmişti.

Şimdiler de ise Neşe Tevetoğlu duygu dolu anlar yaşıyor. Almanya’da Alzey’de doğan Tarkan’ın doğduğu ev belediye tarafından satışa konuldu. Bu haberi duyan Neşe Tevetoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Evin tarihi eser statüsü alarak satışa çıkarıldığını duyan Mega Star Tarkan haberi duyunca annesi Neşe Hanım ve Eşi Pınar Hanım ile birlikte evi son kez görmek için Almanya’ya uçtu. Neşe Tevetoğlu bir çok hatıralar barındıran eski evini görünce duygu dolu anlar yaşadı ve göz yaşlarını tutamadı. Annesi ile beraber Tarkan’da duygulandı ve yanında bulunan eşi Pınar Hanım’a sarıldı. Satışa çıkarılan evi ise Tarkan’ın hayranı olan ünlü bir iş adamı 160 bin euro’ya satın alıp müze haline getirmek istediğini belirtti.