Ünlü şarkıcı Levent Yüksel her zaman şarkılarıyla ön planda olan bir sanatçıyken şu anda yeni aşkı Lidya Özdemiroğlu ile gündemde.  53 yaşında ki ünlü şarkıcı Levent Yüksel yeni aşkı 31 yaşında ki Lidya Hanımla oldukça konuşulacağa benziyor.

 Geçtiğimiz günlerde aşk iddalarıyla gündeme bomba gibi düşen çift Levent Yüksel ile Lidya Özdemiroğlu aralarında ki 31 yaş farkını hiçe saydılar. Lidya Özdemiroğlu aşkı Levent Yüksel’den 31 yaş küçük olunca magazin dünyasında da büyük ses yarattı. 22 yaşında ki Özdemiroğlu 1 yıldır Levent Yüksel’le aşk yaşıyormuş. Bilgi üniversitesi öğrencisi olan Lidya Özdemiroğlu’nun aşkı gündeme oturunca annesinin kaderini mi yaşıyor soruları da peş peşe geldi. 22 yaşında ki Lidya’nın annesi ile babası arasında da 31 yaş farkı olduğu öğrenildi. Geçen yıl hayatına kaybeden müzisyen Atilla Özdemiroğlu’nun kızı olan Lidya Özdemiroğlu annesi Hepgül Hepbir’in kaderini yaşıyor. Artık yaşadıkları aşkı medyadan saklamayan çift Levent Yüksel’in konserinde bulunan Lidya Özdemir’in sosyal medya hesabında paylaştığı resimle kanıtlamış oldu. Konserden çektiği fotoğrafın altına ‘’ Öyle Çok…’’ notunu düştükten sonra kalp emojisi koyan Lidya Özdemiroğlu aşkını herkese ilan etmişe benziyor. Ardından dikkat çeken diğer bir detay ise haziran ayında Lidya Özdemiroğlu’nun yaptırdığı dövme. Yapılan dövme de L harfinin büyük olması akıllara Levent’in L’si mi sorusunu getirdi.

 Lidya Hanım’ın yine sosyal medya hesabında yaptığı yazılı paylaşımda ‘’ Hediye gibi geldin, hoş geldin. Bugün ikinci senemizin ilk günü. Daima aşk olsun. Akşam gözlüm’’ notu çiftin 24.11.2016 yılından itibaren sevgili olduklarının diğer bir kanıtı oldu.