Ünlü sanatçı İrem Derici TBMM Başkanı İsmail Kahraman’dan ödülünü almak için sahneye çıktı ve konuşma yaptı.  Derici’nin ‘’ Eşek cennetine gittim geldim.’’ demesi üzerine İsmail Kahraman’dan tepki alınca ünlü sanatçı İrem Derici konuya ilişkin açıklama yapmakta geç kalmadı.

Buhara Medya Grubu tarafından 8. Uluslararası Buhara Medya Ödül törenine davet edilen ünlü sanatçı İrem Derici’nin yaptığı konuşma olay oldu. Sahneye çıkıp bir anda mikrofonu sunucudan alarak konuşmaya başlayan İrem Derici ‘’ Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı Ödülü’ne layık görüldü. Derici’ye ödülünü vermek üzere de TBMM Başkanı İsmail Kahraman sahnede yerini aldı. Derici geçtiğimiz yıl zayıflama hastalığına yakalanarak kötü günler geçirmişti ve yaptığı konuşmada bu konuya da değindi. Derici konuşmasında ‘’ Bildiğiniz gibi eşek cennetine gittim geldim.’’ şeklinde bir açıklamada bulununca sahnede bulunan İsmail Kahraman İrem Derici’nin tekrar konuşma yapacağı sırada mikrofonu eline alarak ‘’ İrem Hanım’ın bir sözünü düzeltmemiz gerekiyor. Cennet cennettir, eşeklerin cenneti olmaz.’’ diyerek sanatçıya tepki gösterdi. Bunun üzerine Derici kırdığı potun farkına vararak hemen konuyu düzeltmeye çalıştı ve ‘’ Bana eşek gözlü derlerde o yüzden ‘’diyerek yaptığı gafı düzeltmeye çalıştı ve hemen misafirlere ve Buhara Medya’ya teşekkür ederek sahneden ayrıldı.

İrem Derici’nin ödülü almak için sahneye çıktığında alkollü olduğu iddiaları da ortaya atıldı. Bugün ise İrem Derici’den açıklama geldi. Derici ‘’ Dün gururla katıldığım ve ödül aldığım 8. Buhara Medya Ödülleri’yle alakalı hem kırıcı hem de alakasız bir haber yapılmış. Alkolsüz bir ödül törenin de sahneye alkollü çıktı haberinin yapılmasına mı üzüleyim, nede kimseyle alıp veremediği yokken bu kadar bana yürünmesine mi darılayım, bilemedim… ‘’ dedi.