Gülben Ergen ve Seren Serengil’in arasında ki soğuk savaş magazin gündemine bomba gibi oturdu ve olay mahkeme koridorlarından hapis cezasına vardı. İkilinin arasına ki yaşanan tartışma Seda Sayan’ın Show TV ‘de sunduğu programda ele alınınca kıyametler koptu.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen ve Seren Serengil arasında yaşanan tartışmanın son durumu Seren Serengil’in 3 gün zorlama hapis cezası alması ile kaldığı yerden devam ediyor. Magazin dünyası Serenciler ve Gülbenciler olarak ikiye bölünmüş durumda. Gülben Ergen’in aldırdığı tedbir kararına uymayan Serengil 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılınca teslim olmaya giden Serengil Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için askıya alınmıştı ve ünlü sanatçı teslim olmaya gittiği cezaevine giremedi.

İkilinin arasında ki kavgaya Seda Sayan’da dahil oldu. Seren Serengil programına bağlandığı Seda Sayanı’da eleştirerek ‘’ Ben onu sildim’’ dedi. Seda Sayan’da Serengil’in bu açıklamasına kayıtsız kalmayarak Seren Serengil’e ‘’ Seren asla kötü kalpli değil. Seninle ne konuşuyorsam Gülben’le de konuşuyorum. Biz hiçbirimiz bu cezayı onaylamıyoruz. Gülben Ergen’e de söyledim. Gülben Ergen ‘ bu benim kararım değil’ dedi. Seren, anneni ben bağlamadım. Annen rejinin altını üstüne getirdi. Annen bağlanmak istedi. Annen bir takım isimleri ifşa edince, cevap verme hakkı vermek durumundaydım. 5 yıldır görüşmediğim Sacit Aslan canlı yayına bağlandı. Çünkü onunda cevap hakkı var. Ben herkese, her duruma vakıf olmak zorundayım. Cengiz Semercioğlu, ‘ yarın Seda Sayan da yatacak’ diyor. Hırsız değilim, uyuşturucu kullanmıyorum neden yatacakmışım. Cengiz, ben seni hedef göstermedim. ‘ Sen dahil, herkes konuştu, kabak Seren’iin başına patladı’ dedim. Cengiz’im senide Seren’i de çok seviyorum.’’ dedi.