Aralarında ki buzların erimek bilmediği ünlü sanatçı Gülben Ergen ve Seren Serengil pişti oldu. Sahne rekabetini mahkeme koridorlarına kadar taşıyan Serengil ve Ergen son dönemin unutulmaz piştileri arasında ilk sırada yerini aldı.  

 Önceki akşam düzenlenen Kenan Erçetingöz’ün Vadi İstanbul’daki The Galliard Brasserie’de verdiği partide Seren Serengil ve Gülben Ergen pişti oldu. Aralarında ki savaşın bir türlü son bulmadığı iki ünlü sanatçı gecede istemeyerek de olsa burun buruna gelmek zorunda kaldı. İzmirli işadamı Tolga Duğles ile yaşadığı yasak aşk iddaları yüzünden magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen Seren Serengil’in sunduğu programda sürekli eleştiri konusu haline geldi. Davette ezeli düşmanı Seren Serengil’in yanından geçen Gülben Ergen surat ifadesinden de anlaşıldığı gibi moralsizken Serengil ise parti boyunca neşesini bir türlü kaybetmedi. Sanatçının en son mahkeme yolu ile haklarını savundukları son durumun ardından partide pişti olunca Serengil’in yanından geçen Gülben Ergen suratını asarak geçse de Seren Serengil Ergen’e nispet yaparcasına gülüş attı.

 Hışımla Seren Serengil’in yanından geçen Ergen dışarıda magazincilerin ‘’ Seren Serengil’i gördünüz mü?’’ sorularına ‘’ Hayır görmedim ‘’ diyerek yanıt vermesi de oldukça manidar oldu. Sürekli göz önünde olan iki ünlü sanatçının aralarında ki düşmanlığı bir türlü son bulmayacağı bir kez daha bu karşılaşmada yaşanan durumdan sonra gözler önüne serildi.