Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik arasında ki soğuk rüzgarlar kesilmek bilmiyor. Şerkıcı Gülben Ergen eski eşi Erhan Çelik’ten şikayetçi olduğu soruşturma dosyasında Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi fakat eski eşlerin uzlaşmaya hiç niyeti yok.

 Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik mahkemelik oldu. Şarkıcı Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik hakkında  sitesinin otoparkına girerek aracını çizdiğini idda etmişti. Ve bu sebeple ünlü şarkıcı Ergen mahkemeye başvurmuştu. Eski eşi Erhan Çelik hakkında suç duyurusunda bulunan Gülben Ergen’in bu suçlamasına karşılık olarak Çelik’e uzaklaştırma kararı çıkarılmıştı. Yine Gülben Ergen’in iddalarına göre Erhan Çelik’in bu yasağa uymayarak uzaklaştırma kararına karşı geldiği gerekçesiyle tekrar mahkemeye başvuran Gülben Ergen savcılığın kararı ile Çelik hakkında zorlama hapis cezası talebinde bulunuldu.

 Bu süreçte ise eski eş Erhan Çelik’te karşı dava açarak Gülben Ergen hakkında uzaklaştırma kararı aldırarak sonrasında da aynı şekilde bu seferde Gülben Ergen’in bu karara uymadığını söyleyip mahkemeye başvurdu. Aile Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu bu kez de Gülben Ergen hakkında zorlama hapis cezası talebinde bulundu. Mahkeme Gülben Ergen’in aracının çizilmesi ile ilgili olan mahkemede karar verme aşamasındayken soruşturma dosyası Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. Tarafların uzlaşmak için eski eşlere gönderilen memurlara bir araya gelmek istemediklerini söyleyen eski çift memurlarla ayrı ayrı görüşme talebinde bulundu. Ancak iki tarafında uzlaşma yoluna gitmediği öğrenilirken önümüzde ki haftalarda sunucu Erhan Çelik hakkına mahkeme kararının çıkacağı belirtildi. Çelik hakkında ya yeniden dava açılması yada dosyanın takipsizlik kararı nedeni ile kapatılması planlanıyor.