Elçin Sangu’nun beş yıldır birlikte olduğu sevgilisi olan Yunus Özdiken’nin  geçtiğimiz günlerde bir kadınla eğlenirken çok samimi görüntüleri magazine sızmıştı. Herkesin aklına gelen ilk soru ünlü oyuncu Elçin Sangu’yu aldatıyor mu olmuştu.

Elçin Sangu’nun 5 senedir düzenli ilişkimiz var dediği ve sevgilisi Yunus Özdiken’le çok iyi anlaştıklarını sürekli dile getiriyordu. Elçin Sangu Yeni filminin yurtdışı galasında olduğu sırada sevgilisi Yunus Özdiken bir bayanla eğlence merkezinde samimi pozlar verirken objektiflere yakalandı. Çıkan haberlerin ardından Sangu’nun yurtdışından dönmesi ve çıkan haberlere vereceği cevap oldukça merak konusu oldu.  İhanet iddalarının ardından Türkiye’ye döner dönmez ayağının tozuyla sosyal medya hesabında fotoğraf paylaşan güzel oyuncu Sangu fotoğrafın altına ‘’ Yurtdışından gelir gelmez asistanımız Beril’in gizemli kadın Beril olduğunu öğrendim. Sizi tanıştırayım elim ayağım süper asistan Beril’’ mesajını verdi. Bu fotoğrafla acaba ihanete mi uğradı sorularının yanıtını vermiş olan Sangu olumsuz yorumlara karşıda önlemini almayı ihmal etmedi ve fotoğrafın yorumlar kısmını kapattı.

Elçin Sangu’nun yeni filmi Mutluluk Zamanı’nın galasına gitmeyen Yunus Özdiken ‘’ Ne kadar iyi eğitim alırsanız alın bu topraklarda belli bir bakış açısıyla büyütülüyorsunuz. Amerika veya İsviçre’de büyümedik.’’ açıklamasını yapmıştı.  Sangu’nun yeni filminde Barış Arduç’la olan cesur öpüşme sahneleri nedeniyle galaya gelmediği yorumu oluştu.