Ünlü manken ve oyuncu Berrak Tüzünataç kendisini dolandırmak isteyen iki kişiyi sosyal medya hesabında ifşa etti. Tüzünataç’tan ders niteliğinde ki bu paylaşımla dolandırıcılarını pişman etti.

Birçok ünlü gibi güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’ta dolandırıcıların peşine düştüğü ünlü isimler arasında yerini aldı. Fakat ünlü oyuncu dolandırıcıları kendisine bulaştığına pişman etti. Dolandırıldığını anlayan Tüzünataç ‘’ Böyle numaralardan sizi arar hesabınızda işlem yapıldığını yardım etmek için ulaştıklarını söylerlerse inanmayın. Dolandırıcılar şifrelerinizi öğrenmek için yapıyor.’’ diyerek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Telefon dolandırıcıları tarafından aranan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç dolandırılan diğer vatandaşlar gibi bu çetenin eline düşmedi. Maddi hiçbir kaybı olmayan Tüzünataç üstüne kendini arayan numarayı sosyal medya hesabında aratarak dolandırıcıların kimliğine bile erişti. Kişi yada kişileri bulan Tüzünataç sosyal medya hesabından da dolandırıcıların profilini paylaşarak takipçilerine uyarıda bulundu. Sizi arayan ve hesabınız ele geçirilmiştir yalanı ile sizi dolandırmak isteyen kişilere inanmayın diyerek dolandırıcılarını böyle ifşa etti.